DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Dünyada sebze gen merkezleri Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
2 Türkiye'de sebze gen merkezleri Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
3 Sebze gen kaynaklarını in situ koruma yöntemleri Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
4 Sebze gen kaynaklarını ex situ koruma yöntemleri Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
5 Sebzelerde morfolojik karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
6 Sebzelerde moleküler karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
7 Sebze gen kaynaklarının ıslahta kullanımı Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
8 Ara Sınav Performans Değerlendirmesi
9 Domateste karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
10 Biberde karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
11 Patlıcanda karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
12 Karpuzda karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
13 Kavunda karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar
14 Hıyarda karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
15 Kabakta karakterizasyon Bilimsel makaleler, ilgili kitaplar Anlatım
Soru-Cevap
Tartışma
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları Performans Değerlendirmesi

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar