DERS BİLGİLERİ
Ders Kodu Yarıyıl Ders Süresi Kredi AKTS
Labaratuvarda Çalışma Kuralları SAİ   508 2 3 3 6

Ön Koşul Dersleri
Ders Hakkında Önerilen Diğer Hususlar None

Dersin Dili Türkçe
Dersin Seviyesi Yüksek Lisans
Dersin Türü Seçmeli
Dersin Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet ÇELİK
Dersi Verenler
 
Dersin Yardımcıları
Dersin Amacı
bu derisn amacı gıdaların kalitesine göre değrlendirilebilmesini sağlamak. kaliteli gıda servisini sağlamak
Dersin İçeriği
Su Ürünleri sektörel olarak tazelik bayatlık kriterleri yönünden ele alınarak bu konuda ihtiyaç duyulan analizler ve yöntemleri işlenmektedir.

Dersin Öğrenme Kazanımları
1) İş sağlığı ve güvenliğini bilir
2) laboraturda kontrol mekanizmalarını bilir
3) kimyasal ve cam malzemleri tanır
4) laboratuvar aletlerinin kullanımını bilir
5) değişik ürünlerde değişik kalite yöntemleri kullanmayı bilir
6) kalitenin istatistiki değerlendirmesini kalitatif ve kantitatif olanlara göre yapabilir
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)