DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Gıda sektöründe uygulanan gıda güvenliği yönetim sisteminin prensipleri Ders notu Anlatım
2 Toplam kalite yönetim sisteminde iş güvenliğinin önemi Ders notu Anlatım
3 Gıda endüstrisinde iş sağlığı ve güvenliğinde anahtar konuları Ders notu Anlatım
4 Gıda sektöründe iş sağlığı ve güvenliği yönetimi için aksiyon planı Ders notu Anlatım
5 Gıda endüstrisinde sağlık ve güvenlik öncelikleri ve yönetimi Ders notu Anlatım
6 Gıda sektöründe iş kazaları Ders notu Anlatım
7 Gıda sektöründe karbondioksit zehirlenmesi ve önlemleri Ders notu Anlatım
8 Ara Sınav Ödev Anlatım
Ödev
9 Gıda sektöründe toz patlaması ve önlemleri Ders notu Anlatım
10 Gıda sektörüne özgü meslek hastalıkları ve tehlikeler Ders notu Anlatım
11 Gıda laboratuvarında iş güvenliği uygulamaları Ders notu Anlatım
12 Perakende sektöründe iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları Ders notu Anlatım
13 Süt ürünleri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları Ders notu Anlatım
14 Et ürünleri sektöründe iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları Ders notu Anlatım
15 İçecek sektöründe iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları Ders notu Anlatım
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları Yazılı Yazılı Sınav

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar