DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Besin maddeleri Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
2 Su ve pH Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
3 Proteinler ve metabolizmaları Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
4 Enzimler Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
5 Karbonhidratlar ve metabolizmaları Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
6 Yağlar ve metabolizmaları Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
7 Hormonlar Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
8 Ara Sınav Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
9 Hormonlar Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
10 Vitaminler Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
11 Süt ineklerinin beslenmesine giriş Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
12 Kasaplık hayvanların beslenmesi Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
13 Koyun ve keçilerin beslenmesi Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
14 Yumurtacı tavukların beslenmesi Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
15 Etlik piliçlerin beslenmesi Öğretim üyesi tarafından önerilen kitaplar
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar