DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Dersin tanımıve içeriğ ikonusunda ön bilgiler ve bazı tanımlar Ders materyalindeki konuları okuma
2 Meyve ve Sebze işleme alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
3 Meyve ve Sebze işleme alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
4 Et ve et teknolojisi alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
5 Zeytin ve zeytin yağı alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
6 Süt ve süt ürünleri alanındaki terimlerin öğretilmesi. Ders materyalindeki konuları okuma
7 Süt ve süt ürünleri alanındaki terimlerin öğretilmesi. Ders materyalindeki konuları okuma
8 Ara sınav Ders materyalindeki konuları okuma
9 Fermentasyon alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
10 Fermentasyon alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
11 Un ve un üretimi alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
12 Çikolota üretimi ve kakao alanındaki terimlerin öğretilmesi. Ders materyalindeki konuları okuma
13 Şeker, Tuz ve Çay alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
14 Gıda katkı maddeleri ve işleme alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
15 Gıda katkı maddeleri ve işleme alanındaki terimlerin öğretilmesi Ders materyalindeki konuları okuma
16-17 Final Ders materyalindeki konuları okuma

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar