DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Endüstriyel mikrobiyoloji ve uygulama alanları İlgili bölümün çalışılması
2 Doğal ortamdan endüstriyel organizmaların izolasyonu, tanımlanması ve kültür koleksiyonları İlgili bölümün çalışılması
3 Mikrobiyal metabolizma ve üreme kinetiği İlgili bölümün çalışılması
4 Up stream fermentasyon İlgili bölümün çalışılması
5 Down stream fermentasyon İlgili bölümün çalışılması
6 Fermentör tipleri ve uygulama alanları İlgili bölümün çalışılması
7 Tek hücre proteini ve üretimde kullanılan organizmalar İlgili bölümün çalışılması
8 Ara Sınav İlgili bölümün çalışılması
9 Organik asitlerin üretimi İlgili bölümün çalışılması
10 Organik çözücülerin üretimi İlgili bölümün çalışılması
11 Fermente ve distile içkilerin üretimi İlgili bölümün çalışılması
12 Mikroorganizmalardan aminoasit ve vitaminlerin üretimi İlgili bölümün çalışılması
13 Mikroorganizmalar kullanarak çeşitli besin maddelerinin üretimi İlgili bölümün çalışılması
14 Biyogaz ve kompost üretimi İlgili bölümün çalışılması
15 Mikroorganizmalardan antibiyotik üretimi İlgili bölümün çalışılması
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar