DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Laboratuvarda uyulması gereken kurallar ve cihazların tanıtımı Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
2 Karbohidratlar ve genel tanınma reaksiyonları Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
3 Kanda glukoz tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
4 Aminoasitlerin genel özellikleri ve reaksiyonları Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
5 Aminoasitlerin kağıt kromatografisi ile tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
6 Amino asitlerin titrimetrik yöntem ile tayini (formol titrasyon) Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
7 Amino asitlerin titrasyon eğrileri: izoelektrik nokta tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
8 Genel tekrar ve Ara sınav Anlatılan konularla ilgili problem örneklerinin incelenmesi,çözümlenmesi
9 Proteinlerin genel reaksiyonları Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
10 Serumda protein tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
11 Tükrük amilaz aktivitesinin tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
12 Serum alkalen fosfataz aktivitesinin tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
13 Lipidlerin genel reaksiyonları Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
14 Serumda kolesterol tayini Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
15 Mazeret deneylerinin yapılması Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması
16-17 Final sınavı Konunun ilgili ders kitapları, ders notları ve diğer kaynaklardan okunması

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar