DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Giris, Balikçilikla Ilgili Bilgi ve Bulgular Ders Notları 1-4. sayfalar okunacak
2 Türkiye´nin Balik Üretimi ve Bölgelere (Deniz) Göre Dagilimi Ders Notları 5-9. sayfalar okunacak
3 Balik Üretiminin Türlere Göre Dagilimi Ders Notları 9-13. sayfalar okunacak
4 Hamsi (Engraulis encrasicolus) Ders Notları 13-20. sayfalar okunacak
5 Karagöz Istavrit (T. trachurus); Kraça (T. mediterraneus) ve Sardalya (S. pilchardus) Ders Notları 20-30. sayfalar okunacak
6 Uskumru (Scomber scombrus) ve Kolyoz (Scomber colias) Ders Notları 30-37. sayfalar okunacak
7 Mezgit (Merlangius merlangus euxinus) ve Kefaller (Mugil ve Liza spp.) Ders Notları 37-46. sayfalar okunacak
8 Ara Sinav Sınav için Çalışma
9 Palamut (Sarda sarda), Lüfer (Pomatomus saltatrix) Ders Notları 46-52. sayfalar okunacak
10 Kalkan (Scopthalmus maximus) ve Dil Baligi (Solea solea) Ders Notları 52-58. sayfalar okunacak
11 Keserbas Barbun (Mullus barbatus) ve Tas Barbunu (Mullus surmuletus) Ders Notları 58-64. sayfalar okunacak
12 Türkiye´nin Su Ürünleri Potansiyeli ve Uygulanan Balikçilik Ders Notları 64-71. sayfalar okunacak
13 Balikçiligin Durumu Ders Notları 71-74. sayfalar okunacak
14 Su Ürünleri Kaynaklari Ders Notları 74-78. sayfalar okunacak
15 Balıkçılığın İdare Edilmesi Ders Notları 78-83. sayfalar okunacak
16-17 Final Sınavı

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar
Ders Notu ve Kitaplar