DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 1Hafta Menü oluşturmak , Talepleri kabul etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
2 2 Hafta Ziyafet sözleşmesi yapılmasını sağlamak, Örnek sunum (Demo) hazırlamak Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
3 3 Hafta Ücreti tahsil edilmesini sağlamak, Salon yerleşim planını yapmak Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
4 4 Hafta Ziyafete göre personel organizasyonu yapmak, Kullanılacak Ekipman, araç ve gereçleri temin etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
5 5 Hafta Yiyecek servisi yapmak, İçecek servisi yapmak, Catering çalışma planı yapmak/kontrol etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
6 6 Hafta Cateringde kullanılacak ekipman, araç-gereç ve ürünleri, Cateringde Çalışacak Elemanları temin etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
7 7 Hafta Catering operasyonunu Yönetmek, Gereçleri temizlemek/ Depolamak, temin etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
8 Ara Sınav Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
9 Catering de kullanılan ekipman, Araç ve Teknik donanımı organize etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
10 Catering de kullanılan ekipman, Araç ve Teknik donanımı organize etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
11 Sunum ve Animasyon hizmetlerini organize etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
12 Dekorasyon işlemlerini organize etmek, Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
13 Lojistik hizmetlerini organize etmek Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
14 Ödeme planını yapmak, İçecek servisi yapmak Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
15 Yiyecek servisi yapmak, İçecek servisi yapmak Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.
16-17 Final sınavı Önerilen kaynaktan ilgili konuya hazırlanması.

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar