DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 İş analizi yapmak, iş görev tanımlarını yapmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
2 Prosedüre uygun telefonla konuşmayı sağlamak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
3 Siparişlerin marş edilmesini sağlamak/takip etmek Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
4 Oda servisi personelini planlamak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
5 Siparişe uygun araç gereç seçimi yapmak yaptırmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
6 Prosedüre uygun odaya giriş yapılmasını sağlamak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
7 Odaya servis yapmak yaptırmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
8 Ara Sınav
9 Konuk karşılama, kayıt ve bilgi alma işlemlerini yapmakYiyecek içecek ve servis işlemlerini yapmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
10 House-keeping işlemlerini yapmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
11 Prosedüre uygun odaya giriş yapılmasını Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
12 Ürün çeşitliliğini korumak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
13 Mini bar hesap tahsilatını organize ve kontrol etmek, Mini bar temizliğini takip etme Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
14 Mini barın teknik ekipman takibini yapmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
15 Mini barın teknik ekipman takibini yapmak Anlatım, Soru-Yanıt, Gözlem, Uygulama-Alıştırma
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar