EES0010 Wind Energy and Conversion Technology

6 AKTS - 3-1 Süre (T+U)- . Yarıyıl- 3.5 Yerel Kredi

Genel Bilgi

Kod EES0010
Ad Wind Energy and Conversion Technology
Yarıyıl . Yarıyıl
Süre (T+U) 3-1 (T-U) (17 Hafta)
AKTS 6 AKTS
Yerel Kredi 3.5 Yerel Kredi
Eğitim Dil İngilizce
Seviye Doktora Dersi
Tür Normal
Öğretim Şekli Yüz Yüze Öğretim
Bilgi Paketi Koordinatörü Prof. Dr. BEŞİR ŞAHİN


Dersin Amacı

d

Dersin İçeriği

d

Dersin Ön Koşulu

d

Kaynaklar

d

Notlar

d


Dersin Öğrenme Çıktıları

Sıra Dersin Öğrenme Çıktıları
ÖÇ01


Program Öğrenme Çıktıları ile İlişkisi

Sıra Tür Program Öğrenme Çıktıları Duzey
PÖÇ01 Bilgi - Kuramsal, Olgusal Lisansüstü düzeyde bilimsel araştırma yapabilir, gerekli bilgiye ulaşabilir, bilgiyi değerlendirebilir, yorumlar ve uygulamada kullanabilir.
PÖÇ02 Yetkinlikler - Alana Özgü Yetkinlik Alanında uygulanan güncel teknikler ve yöntemler ile bunların kısıtları hakkındaki bilgileri öğrenir ve araştırmalar için gerekli olan çalışmalarda kullanma becerisi kazanır.
PÖÇ03 Yetkinlikler - Öğrenme Yetkinliği Enerji ve Enerji Sistemleri kapsamına giren problemleri kurgular, teknolojik gelişmeleri de göz önünde bulundurarak çözüm üretir.
PÖÇ04 Yetkinlikler - Alana Özgü Yetkinlik Alanındaki konuları tartışabilir, özgün görüşlerini savunabilir ve alanındaki yetkinliğini gösteren etkili bir iletişim kurabilir.
PÖÇ05 Yetkinlikler - İletişim ve Sosyal Yetkinlik Disiplinler arası çalışma yeteneği kazanır ve farklı disiplinlere ait bilgileri etkin bir şekilde kullanabilir.
PÖÇ06 Yetkinlikler - Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği Yeni ve gelişmekte olan teknolojilere ve uygulamalarına dair farkındalığa sahiptir, gerektiğinde bunları detaylı olarak inceler ve öğrenir.
PÖÇ07 Yetkinlikler - İletişim ve Sosyal Yetkinlik Uzmanlık alanı ile ilgili uygulamaların sosyal, toplumsal, ekonomik, etik boyutlarını araştırır ve tanımlar.
PÖÇ08 Yetkinlikler - Öğrenme Yetkinliği Literatür takibi, teknik sunum yapma, dinleme ve akademik düzeyde makale yazabilme becerisi kazanır ve kendi çalışmalarını alanındaki ulusal veya uluslararası platformlarda yazılı, sözlü ve görsel olarak aktarabilir.
PÖÇ09 Beceriler - Bilişsel, Uygulamalı Sanayi ile uygulamalı proje yapar
PÖÇ10 Yetkinlikler - Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği Literatür araştırması yapıp özümseyecek teknik donanıma sahip olur


Haftalık Akış

Hafta Konu Ön Hazırlık Yöntemler
1
2
3
4
5
6
7
8 Ara Sınavlar
9
10
11
12
13
14
15
16 Yarıyıl Sonu Sınavları
17 Yarıyıl Sonu Sınavları