DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Şarapların sınıflandırılması ve tanımlanması Ders ile ilgili bilgilerin okunması
2 Degüstasyon tekniği Ders ile ilgili bilgilerin okunması
3 Sek şaraplar, dömisek şaraplar Ders ile ilgili bilgilerin okunması
4 Tatlı şaraplar, likör şaraplar Ders ile ilgili bilgilerin okunması
5 Şaraplarda kalite sınıflandırmaları Ders ile ilgili bilgilerin okunması
6 Kalite sınıflandırmasına göre Degüstasyon Ders ile ilgili bilgilerin okunması
7 Şarapta degüstasyon ile tespit edilecek kusurların bulunması Ders ile ilgili bilgilerin okunması
8 Ara sınav Ders ile ilgili bilgilerin okunması
9 Şarap yarışmaları Ara sınav hazırlığı
10 Türk şaraplarının degüstasyonu Ders ile ilgili bilgilerin okunması
11 Yabancı şarapların degüstasyonu Ders ile ilgili bilgilerin okunması
12 Türk şarapları ile yabancı şarapların kıyaslanması Ders ile ilgili bilgilerin okunması
13 Türk şarapları ile Yabancı şarapların kıyaslanması Ders ile ilgili bilgilerin okunması
14 Yemek ve şarap uyumu Ders ile ilgili bilgilerin okunması
15 Yemek ve şarap uyumu Ders ile ilgili bilgilerin okunması
16-17 Final sınavı Final sınav hazırlığı

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar