DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Laboratuvar Çalışmaları Sırasında Uyulması Gereken Kurallar Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
2 Analiz Yöntemleri, Gravimetri, Volumetri Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
3 Hassas Terazi Kullanma, Hacim Ölçüleri Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
4 Örnek Alma, Örnek Almada Yapılan Hatalar. Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
5 Örnek Alma Araç ve Gereçleri Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
6 Örneklerin Analize Hazırlanması, Sonuçların İfade Edilmesi Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
7 Dansimetre, Piknometre, Refraktometre Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
8 Ara Sınav Yazılı Sınav
9 Gıdalarda pH, Asitlik Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
10 Gıdalarda Rutubet Miktarı ve Kurumadde Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
11 Gıdalarda Yağ Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
12 Gıdalarda Protein Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Proje Temelli Öğrenme
13 Gıdalarda Şeker Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
14 Gıdalarda Kül ve Mineral Madde Tayini Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
15 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Gıda analizleri ders notlarındaki ilgili konular Anlatım
Deney / Laboratuvar
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları Yazılı Sınav

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar