Gösterim Biçimi

Dersler ile Program Öğrenme Kazanımları İlişkileri
Ders ÖK1 ÖK2 ÖK3 ÖK4 ÖK5 ÖK6 ÖK7 ÖK8
Araştırma Teknikleri ve Seminer
(SUT230)
2 2 3 3 2 4 3 4
Asma Biyoteknolojisi
(SUT202)
2 - 4 3 3 5 2 3
Asma Fidanı Üretim Tekniği
(SUT222)
3 4 3 5 4 2 1 3
Bağ Ekolojisi
(SUT117)
4 1 2 2 3 4 2 3
Bağ Hastalık ve Zararlıları
(SUT219)
1 1 2 2 - 3 3 4
Bağcılıkta Standardizasyon ve Ekspertiz
(SUT218)
1 1 2 3 4 3 2 3
Bahçe Bitkileri
(SUT126)
1 1 2 2 3 3 2 3
Beslenme İlkeleri
(SUT128)
1 - 1 3 1 4 1 3
Bitki Besleme ve Gübreleme
(SUT231)
2 3 2 2 3 2 2 3
Botanik
(SUT115)
1 2 1 1 1 1 1 2
Çevre Bilgisi
(SUT213)
1 1 2 2 3 3 2 4
Duyusal Analiz Teknikleri
(SUT233)
- - - 3 - 3 - -
Fermantasyon Teknolojisi
(SUT107)
3 - - 4 - - - 4
Genel Bağcılık
(SUT112)
3 5 1 3 2 2 1 4
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
(IGS202)
- - - - - - - -
İşletme Hijyeni ve Sanitasyon
(SUT212)
- - - - - - - 3
Kimya
(KMY103)
3 3 2 4 2 2 1 4
Laboratuar Tekniği
(SUT111)
- - - 4 - - - 3
Matematik
(MTM104)
1 2 1 5 5 2 - 2
Meyve Şarapları ve Özel Şaraplar
(SUT113)
4 - - 3 - - - -
Staj
(STJ203)
5 4 3 3 3 4 3 4
Şarap Analiz Teknikleri
(SUT220)
4 - - 4 - - - 4
Şarap Atıkları Yönetimi
(SUT237)
2 3 1 2 3 1 2 2
Şarap Mikrobiyolojisi
(SUT116)
- - - - - - - 4
Şarap Tarihi ve Dünya Şarapları
(SUT232)
- - 5 - 2 4 1 2
Şarap Teknolojisi-I
(SUT225)
4 - - 4 - - - 4
Şarap Teknolojisi-II
(SUT224)
4 4 - - - - - 4
Şarapcılık Alet ve Makineleri
(SUT106)
4 - 3 4 - - - -
Toprak Bilgisi
(SUT124)
1 3 3 2 3 4 2 3
Üretim Teknikleri-I
(SUT119)
4 - - 4 - - - 4
Üretim Teknikleri-II
(SUT122)
4 - - 4 - - - 4
Üretim Teknikleri-III
(SUT235)
4 - - 4 - - - 4
Üretim Teknikleri-IV
(SUT228)
4 4 - 4 - - - 4
Üzüm Ürünleri
(SUT227)
- - - 4 - - - -
Üzüm ve Üzüm Ürünlerinin Pazarlanması
(SUT216)
3 - 4 3 1 2 4 4
İlişkili ders sayısı / 35 28 17 20 30 18 20 18 30
İlişki ağırlığı 76444796485835102
* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir