DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Sofra ve çerez şarapları tanımı, bileşimi ve sınıflandırılması Ders ile ilgili bilgilerin okunması
2 Likör Şarapları Çeşitleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
3 Sherry üretimi, çeşitleri ve kalite kriterleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
4 Porto üretimi, çeşitleri ve kalite kriterleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
5 Marsala ve Madeira üretimi, çeşitleri ve kalite kriterleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
6 Diğer Üretim alanlarındaki fortifiye şaraplar Ders ile ilgili bilgilerin okunması
7 Aromatize çerez şarapları ve vermut üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
8 Ara sınav Ara sınava hazırlık
9 Köpüren şaraplar ve sınıflandırması, şampanya üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
10 Bal şarabı üretimi ve kalite kriterleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
11 Sake üretimi ve kalite kriterleri Ders ile ilgili bilgilerin okunması
12 Meyve şarapları sınıflandırması ve elma şarabı üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
13 Portakal şarabı üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
14 Üzümsü meyve şarapları üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
15 Üzümsü meyve şarapları üretimi Ders ile ilgili bilgilerin okunması
16-17 Final sınavı Final sınavına hazırlık

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar