DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Bahçe ürünlerinin bileşimi Ders notundaki ilgili konular Anlatım
2 Bahçe ürünlerinin bileşimi Ders notundaki ilgili konular Anlatım
3 İnsan beslenmesindeki önemi Ders notundaki ilgili konular Anlatım
4 Bozulma nedenleri Ders notundaki ilgili konular Anlatım
5 Değerlendirme yöntemleri; fermantasyon Ders notundaki ilgili konular Anlatım
6 Konserve Ders notundaki ilgili konular Anlatım
7 Koyulaştırma Ders notundaki ilgili konular Anlatım
8 Ara Sınav Ara sınava kadar işlenmiş konuları verilen ders notu ve sunulardan çalışarak sınava hazırlanmak Yazılı Sınav
9 Kurutma Ders notundaki ilgili konular Anlatım
10 Meyve suyu Ders notundaki ilgili konular Anlatım
11 Şeker içeriğinin arttırma Ders notundaki ilgili konular Anlatım
12 Dondurma Ders notundaki ilgili konular Anlatım
13 Metotların prensipleri Ders notundaki ilgili konular Anlatım
14 Uygulamada kullanılan alet ve cihazlar Ders notundaki ilgili konular Anlatım
15 Metodlarla ilgili GMT hükümleri ve TSE standartları,İşlenmiş ürünleri saklama prensipleri Ders notundaki ilgili konular Anlatım
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları Dönem sonuna kadar işlenmiş konuları verilen ders notu ve sunulardan çalışarak sınava hazırlanmak Yazılı Sınav

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar